Vuurmarck hoofdbandhouders

Hieronder zie je alle hoofdbandhouders (uit Onze wereld) in de Vuurmarck-krijgsstijl op een rijtje. Het zijn er inmiddels alweer dertien (twaalf hieronder, één blijft liever anoniem, Lege Plaatsen was ook een goede karavaan voor haar geweest) en de groep met gevorderde leerlingen blijft groeien!

 

Nien Ke-jin en Ben Te-jin

 

 

 

 

 

 

Deze twee dappere krijgsters zijn samen met hun moeder Mar Lies-jin tijdens FantasiaFest 2012 begonnen aan hun Jindonathtraining. In het kasteel van Sion en tijdens FantasiaFest 2013 haalden ze de rest van hun aantekeningen, zodat ze beiden tot hoofdbandhouder gepromoveerd konden worden!


Wou Ter-jin

(de tweede rode hoofdbander met die naam)

 

 

 

 

 

 

Wou Ter-jin startte tijdens FantasiaFest 2012 met zijn opleiding tot Jinai krijger. Tijdens FantasiaFest 2013 behaalde hij al zijn rode hoofdband!


Dil Lon-jin

 

 

 

 

 

 

Dil Lon-jin traint sinds Fantastyval 2011 in de Jinaikrijgskunst en hij is een Vuurmarckkrijger. Tijdens Fantastyval 2013 behaalde hij zijn rode hoofdband!


In Ge-jin

 

 

 

 

 

 

In Ge-jin kwam met Tes Sa-jin mee naar de Qu’Mar training bij Taekwon-Do school Mu Ssang in Zwolle, om haar eerste stappen op het pad van de Qu te zetten. Tijdens de Elf Fantasy Fair 2013 sleepte ze de overige aantekeningen binnen om de rode hoofdband te halen!


Wou Ter-jin

 

 

 

 

 

 

Sinds de Elf Fantasy Fair Haarzuilens 2012 traint Wouter in Jindonath. Met zijn krijgskunstenachtergrond krijgt hij de fantastische vechtstijlen ook snel onder de knie. Tijdens FantasiaFest De Lindenhorst 2012 haalde hij zijn hoofdband.


Am Anda-jin

 

 

 

 

 

 

Amanda startte haar opleiding tijdens FantasiaFest De Lindenhorst in 2011 en in 2012 was ze er ook weer bij. Ze deed alle vier de trainingen mee en sleepte daarmee haar hoofdband binnen!


Hes Ter-jin

 

 

 

 

 

 

Hester kwam samen met Wouter tijdens de Elf Fantasy Fair in Haarzuilens meetrainen en op FantasiaFest De Lindenhorst volgde ze alle lessen, waardoor ze tot hoofdbandhouder bevorderd werd.


Tri Lin-jin

 

 

 

 

 

 

Vorig jaar was Tri er al bij op FantasiaFest De Lindenhorst en ook in 2012 trainde hij hard mee, waardoor de hoofdband toegekend kon worden.

Door een foutje in de administratie van de krijgsmeester is de ware Jinainaam van Tri (codenaam) verdwenen. Graag hoort hij alsnog de echte naam van deze moedige krijger, zodat alles weer klopt.


Suz An-jin

 

 

 

 

 

 

Suzanne heeft tijdens Fantastyval 2012 haar vijfde (en zesde) aantekening gehaald, na eerdere cursussen gevolgd te hebben op Fantastyval 2011 en Elf Fantasy Fair Arcen 2011. Ze assisteerde bij de laatste confrontatie van de basiscursus (die met de draak) en hielp met meerdere oefeningen.


Tes Sa-jin

In twee dagen heeft Tes vier trainingen gevolgd en daarmee haar vijfde aantekening verdiend. Dat getuigt van groot doorzettingsvermogen! Haar hoofdband kreeg ze uitgereikt tijdens de Elf Fantasy Fair in Arcen in 2011. Sinds die tijd heeft ze heel hard doorgestudeerd en inmiddels is ze tijdens FantasiaFest De Lindenhorst bevorderd tot de rang Si: Si’Tes Sa-jin.


Masser Vu-jin

Masser heeft een flink aantal festivals bezocht en vele cursussen meegedaan. Hij verdiende zijn hoofdband tijdens de Elf Fantasy Fair in Haarzuilens in 2011. Inmiddels heeft hij zo’n tien aantekeningen. Nog maar een paar tot het volgende niveau!

Bekijk hier zijn doortastende optreden tegen een Nachtkrijger der Samarac:

 

Lees hier het bijbehorende verhaal.