Lege Plaatsen hoofdbandhouders

Lange tijd waren de Lege Plaatsen beoefenaren onvindbaar als het ging om het halen van de hoofdband (heel toepasselijk). Maar inmiddels is het gelukt en worden de gelederen goed gevuld! Hier onder zie je de hoofdbandhouders (uit Onze wereld) in de Lege Plaatsen-krijgsstijl. En luister daaronder naar het audioverhaal Het boek van de Qu, dat gaat over hoe Lin Ci-jin haar hoofdband ontving.

 

Mar Lies-jin

 

 

 

 

 

 

Tijdens FantasiaFest 2012 deed Mar Lies-jin voor het eerst mee met de Jindonath trainingen van Qu’Mar. Tussendoor heeft ze nog een extra les gevolgd in het kasteel van de Sion en tijdens FantasiaFest 2013 behaalde ze, ondanks een fikse enkelblessure, de blauwe hoofdband!


Pet Ter-jin

 

 

 

 

 

 

Pet Ter-jin traint sinds Fantastyval 2011 in de Jinaikrijgskunst en hij is een Lege Plaatsenkrijger. Tijdens Fantastyval 2013 behaalde hij zijn blauwe hoofdband!


Cam Iel-jin

 

 

 

 

 

 

Cam Iel-jin is zijn training tijdens de Elf Fantasy Fair in 2011 gestart en haalde twee jaar later zijn hoofdband ook tijdens de EFF!


Mi Chel-jin

 

 

 

 

 

 

Tijdens Fantastyval 2011 begonnen met zijn training in Jindonath en na de Elf Fantasy Fair in Arcen 2011 en Fantastyval 2012 bevorderd tot de eerste hoofdbandhouder van de Lege Plaatsen!


Si’Tes Sa-jin

 

 

 

 

 

 

Si’Tes is van oorsprong een Vuurmarck krijgster, maar toen ze de Si rang haalde, besloot zij Lege Plaatsen erbij te gaan studeren. Tijdens Elf Fantasy Fair in Arcen (2012) heeft zij ook in die stroming de hoofdband behaald!


Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin heeft een tijd lang opgetreden als de Qu (meester van de stijl) van de Karavaan der Lege Plaatsen. Gedurende die tijd was Lin Ci-jin, een jong lid van die karavaan bij hem in de leer. Luister HIER naar het verhaal Het boek van de Qu (verteld door John Lopez, effecten van Arrie ten Wolde) over hoe zij een kijkje neemt in het grote, geheime techniekenboek van de Qu. Je kunt het verhaal ook gewoon lezen natuurlijk.