Geschriften

Er worden vele verhalen verteld over de geheimzinnige Jinai en krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin. Schrijver Martijn Lindeboom schrijft de verhalen van Qu’Mar en zijn volk op. Zodra er nieuwe geschriften verschijnen of in voorbereiding gaan, kun je dat hier lezen! Het lijstje is inmiddels al best lang, dus veel leesplezier!

 

De brandende krijger.

 

Dit boek is een Young Adult fantasyroman, die afwisselend in onze wereld en de werelden van de fantasie speelt (zoals Varhaj en de Vuursteenvlakte). Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin is één van de hoofdpersonen. Het gaat over jezelf leren kennen, vriendschap, fantasie en dapper durven zijn. Het boek ligt inmiddels bij een enthousiaste uitgever. Binnenkort wordt het gehele concept gepitcht bij de marketingdirectie. Wie weet waar dat toe leidt…

 


 

De boeken van de Qu

 

Deze boeken bevatten een verzameling van zelfverdedigings- en krijgstechnieken, verhalen en monsterbeschrijvingen en trainingsmethodes, bijeengebracht door een Qu van een Karavaan-krijgskunst. De verschillende boeken van de Qu zullen uiteindelijk samengebracht worden in Het boek van de krijgsmeester.

Erin worden technieken, monsters, oefeningen en krijgswijsheden uitgelegd in tekst (o.a. verhalen) en vooral veel beeld.

 


 

Verhalen en fragmenten

 

Lees meer over de rondreizende krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin en zijn leerlingen, zijn avonturen en confrontaties, zijn lessen en technieken, zijn hoogte- en dieptepunten…

De eerste papieren publicatie van een Qu’Mar verhaal is een feit: het winnende verhaal van de Fantasy Strijd Brugge (Cyaan onder een magenta maan) is verschenen in de bundel Fantastisch Strijdtoneel II van Uitgeverij Books of Fantasy. Dit verhaal gaat over Mar, voordat hij Qu werd, Cyaan en haar halfmeisel, die op weg zijn naar gevaarlijk land.

Op deze website en op vele anderen tref je snipperverhalen, fragmenten en korte vertellingen aan. Spoor ze op om een compleet beeld van de fantastische werelden te krijgen.

 


 

Jinai actievideo’s

 

Op festivals, trainingen en bijeenkomsten worden video’s van Jinai technieken gemaakt. Soms zelfs van hele verhalen. Kijk hier voor actievideo’s met Qu’Mar, zijn leerlingen of zelfs zijn vijanden in de hoofdrol! Er komen nog een aantal actievideo’s aan (o.a. van de aanslag van de Zuster van Stilte tijdens FantasiaFest) en er wordt gewerkt aan meer (o.a. met special effects).

 


 

Magische beeldverslagen

 

Zelfs moderne middelen uit onze wereld zijn Qu’Mar niet vreemd. Neem een kijkje op zijn YouTube en Flickr kanalen.

 


 

En er wordt gewerkt aan nog veel meer, zodat de fantastische werelden tastbaar en waarachtig op je af komen.