Onze wereld

Voor Qu’Mar Ti-jin is onze ‘gewone’ wereld een erg gevaarlijke… want hier wordt fantasie niet altijd geaccepteerd. Alleen tijdens bijzondere momenten kan hij Onze wereld bezoeken. Zoals tijdens festivals en festijnen (zoals Elf Fantasy Fair of FantasiaFest de Lindenhorst). Dat doet hij dan ook erg graag, want in Onze wereld is er veel te ontdekken voor hem en kan hij zijn levenslange missie om mensen te helpen zich te beschermen tegen nachtmerries en monsters, uitvoeren.

Want monsters en magische wezens zijn ook in onze wereld wel degelijk aanwezig, ook al ziet lang niet iedereen ze… tot het te laat is.

De meeste mensen laten hun fantasie en verbeeldingskracht ergens in of na hun jeugd los, waardoor zij blind worden voor andere en wonderlijke werelden en wezens. Alleen de mensen met de gave van Ziener, Schrijver of Verbeelder merken de half verstopte plekjes en doorgangen op.

Een kasteel bevolkt door de creaturen van een magiër, verborgen achter een oude Lindeboom in het park.

Een trollenhol, onder het luik in de straat naast de ingang van de supermarkt.

Een trap naar de maan, verhuld in het licht van een straatlantaarn.

 

Naast het fantastische in Onze wereld, zijn er ook nog vele paden en doorgangen naar de werelden van de verbeelding. Kun jij ze vinden?