Rang- en hoofdbandhouders in de Jinai krijgskunsten

In de Realiteit zijn er slechts enkelen die zich dermate in de Jinai krijgskunsten verdiept hebben, dat zij een hoofdband mogen dragen, laat staan leerlingen die het schoppen tot de hogere rangen, zoals Si, Te of zelfs Qu. Deelnemers aan Qu’Mars workshops, die vijf aantekeningen halen, worden bevorderd tot hoofdbandhouder. Inmiddels is dat een exclusieve, maar snel groeiende groep van fanatieke krijgers. Daarnaast zijn er inmiddels twee Si in Onze Wereld en zelfs één Qu.

Qu’Mar is erg trots op zijn Rang- en hoofdbandhouders en stelt ze dan ook graag aan de Echte Wereld voor.

Klik HIER voor de tot nu toe enige houder van de rang Qu (Qu’Yen Shinoda, voormalig Zuster van Stilte, tegenwoordig de hoogst gegradueerde leerling van Qu’Mar in de Vuurmarck karavaan).

Klik HIER voor de houders van de rang Si (die al 15 workshops van Qu’Mar hebben volbracht).

Klik HIER voor de houders van de rode hoofdband (getraind in de aanvallende krijgsstijl van de Vuurmarck karavaan).

Klik HIER voor de hoofdbandhouders die geoefend zijn in de standvastige krijgskunsten van de Forten (met de grijze hoofdband).

En klik HIER voor de ongrijpbare adepten die een blauwe hoofdband gehaald hebben (en enkel Lege Plaatsen achterlaten als zij aangevallen worden).

Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin (midden, Qu in zeven krijgsstijlen van de Jinai), geflankeerd door een grijze (Forten, Lo Is-jin) en blauwe (Lege Plaatsen, Cam Iel-jin) hoofdbandhouder, tijdens de Elf Fantasy Fair 2013 in Haarzuilens.

Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin (midden, Qu in zeven krijgsstijlen van de Jinai), geflankeerd door twee rode (Vuurmarck, Ben Te-jin links en Nien Ke-jin rechts) en een blauwe (Lege Plaatsen, Mar Lies-jin) hoofdbandhouder, tijdens FantasiaFest De Lindenhorst 2013 in Meppel.

Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin (midden, Qu in zeven krijgsstijlen van de Jinai), geflankeerd door een rode (Vuurmarck, Suz An-jin) en blauwe (Lege Plaatsen, Mi Chel-jin) hoofdbandhouder, tijdens Fantastyval 2012 in Wouwse Plantage.