Krijgers met de rang van Si

Nog zeldzamer dan hoofdbandhouders zijn krijgers met officiële Jindonath rangen, zoals Si, Te of zelfs Qu. Inmiddels zijn er vier personen in Onze Wereld met de rang van Si.

 

Si’Tes Sa-jin

 

 

 

 

 

 

Dit is Si’Tes Sa-jin, die tijdens FantasiaFest De Lindenhorst 2012 haar vijftiende workshop van Qu’Mar volgde. In 2011, tijdens de Elf Fantasy Fair in Arcen haalde ze haar hoofdband. FantasiaFest De Lindenhorst 2012 werd extra bijzonder omdat krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin zijn eerste leerling tot Si mocht bevorderen. Si’Tes kan nu verder studeren in de Vuurmarck karavaan (nog 23 aantekeningen te gaan tot de rang van Te). Daarnaast heeft ze gekozen om als extra discipline zich te gaan verdiepen in de krijgsstijl van de Lege Plaatsen. Inmiddels heeft Si’Tes ook de blauwe hoofdband én de Si rang in Lege Plaatsen gehaald, waarmee ze de enige Jindonath beoefenaar in onze wereld is die in alledrie de disciplines die Qu’Mar hier onderwijst (Vuurmarck, Lege Plaatsen en Forten) een polsband of hoger draagt.

 

 

 

 

 

 


Si’Kee Sjan-jin

 

 

 

 

 

 

Kee Sjan-jin is al jaren een trouwe bezoeker van de trainingen van Qu’Mar. Op de Fanatic in Zwolle behaalde hij zijn Forten hoofdband en ook sindsdien traint hij hard verder. Zijn toewijding aan de verdedigende kunsten van de Fortenkaravaan uiten zich ook in zijn kledingstijl: in maliën en met rammelende pantserstukken springt, schopt en blokt hij zich door de trainingen. Si’Kee Sjan-jin gaat nu verder studeren in de Fortentechnieken en hij heeft als tweede krijgsstijl de Vuurmarckkaravaan gekozen.

 


Si’Wou Ter-jin

Wou Ter-jin traint al jaren in de Vuurmarck discipline en assisteert Qu’Mar zelfs af en toe. Niet verbazingwekkend dus dat hij in 2013 zijn Si rang haalde. Als tweede krijgsstijl heeft hij de Fortenkaravaan gekozen.

 


Si’Hes Ter-jin

Hes Ter-jin traint al jaren in de Vuurmarck discipline en assisteert Qu’Mar zelfs af en toe. Ook zij haalde in 2013 de Si rang. Als tweede krijgsstijl heeft ze de karavaan der Lege Plaatsen gekozen.