Forten hoofdbandhouders

Hier onder zie je alle hoofdbandhouders (uit Onze wereld) in de Forten-krijgsstijl op een rijtje. Vijf gevorderden kent deze krijgsstijl inmiddels!

Lu Ca-jin

 

 

 

 

 

 

In 2012 op FantasiaFest begon Lu al aan zijn Fortenopleiding. In 2013 was hij weer van de partij en behaalde hij zijn hoofdband!


Lo Is-jin

 

 

 

 

 

 

Al sinds de eerste trainingen in 2011 is Lo van de partij! Tijdens opvolgende Elf Fantasy Fairs heeft zij gestaag haar aantekeningen verzameld en tijden de EFF Haarzuilens van 2013 was het zo ver: ze kreeg haar Forten hoofdband!


Sil Lin-jin

 

 

 

 

 

 

Sil is zijn opleiding tot Jinai krijger begonnen tijdens FantasiaFest 2011 en het jaar erna heeft hij alle trainingen gevolgd en daarmee zijn hoofdband verdiend! Een echte doorzetter, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.


Go Duc-jin

Godfried Duckers (zoals Go voluit heet) heeft tot nu toe tijdens de meeste verschillende evenementen deelgenomen aan de cursussen (EFF Haarzuilens, Fantastyval, Fantasy4All, FantasiaFest én EFF Arcen). Zeven aantekeningen inmiddels, ongeveer halverwege het volgende niveau!

Bekijk hier de noodlottige tocht die hij moest doorstaan om echt in de leer te gaan bij krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin:

 

 


Kee Sjan-jin

Op drie verschillende gelegenheden (Fantastyval, Elf Fantasy Fair en Fanatic) heeft Kee zijn best gedaan om de Jinai technieken onder de knie te krijgen. Op Fanatic haalde hij zijn vijfde aantekening en kon Qu’Mar hem tot hoofdbandhouder bevorderen!