Elf Fantasy Fair 2013: een megasucces!

22-4-2013

Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin was wederom aanwezig op de Elf Fantasy Fair om workshops fantastische krijgskunsten te geven. Dit keer had hij de handen ineen geslagen met de zwaardvechtersgroep MARS uit Groningen. Een gedeelde flyer, onderlinge promotie én een gezamenlijke demonstratie was het resultaat. De twee demo’s waren een uitzonderlijk succes! Vele rijen dik stonden de toeschouwers te kijken naar de gesprongen schoppen en breektesten (het door midden slaan van houten planken) door Qu’Mar en het doorhakken en -hauwen van meloenen en sinaasappels met scherpe zwaarden door de MARSers.

Maar ook de workshops werden druk bezocht. Er werd gestreden tegen orks, aardmannen, trollen, tovenaars, reuzenspinnen en zelfs draken. Veel verschillende technieken uit de tradities van de Vuurmarck karavaan en de karavaan der Forten en  Lege Plaatsen kwamen aan bod. Vooral de vliegende verwoester, met stap in de lucht was een groot succes.

Kijk voor veel meer informatie over de verschillende krijgsstijlen van de Jinai op de Karavanenpagina van deze website.

En als je meegedaan hebt aan de workshops (of de krijgskunsten een warm hart toedraagt) ‘like’ dan ook de Qu’Mar Facebook pagina.

Qu’Mar heeft dit weekend ook vier nieuwe hoofdbandhouders en zelfs een nieuwe Si (een deelnemer die zijn vijftiende workshop meedeed) benoemd. Binnenkort meer daarover op deze site.

Hieronder staan alvast een aantal foto’s van het weekend. Meer volgt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.