#2 Het boek van de Qu deel 2 (audioverhaal)

21-8-2011

Het tweede deel van Het boek van de Qu opent met een actiescène, waarin Lin Ci-jin al haar krijgslessen moet benutten. Zal de Ravanademon haar kunnen helpen? Of de lessen van haar eerste Qu? Of misschien een techniek van de krijgsmeester zelf? Lin legt verantwoording af, met haar vuisten!

 

 

Heb je deel 1 van Het boek van de Qu nog niet gehoord? Download die dan eerst in iTunes (en neem direct een abonnement) of luister hem op http://www.qu-mar.nl

Inmiddels is deel 3 ook verschenen, waarmee deze minitrilogie wordt afgerond. Maar geen nood: er wordt gewerkt aan vervolgverhalen over Qu’Mar, zijn leerlingen en zelfs zijn vijanden!

 

Wil je meer weten over de podcast en wat hij inhoud, lees dan de beoordelingen op iTunes en de recensie op MagicTales.

 

Ontdek in deze podcast (en op http://www.qu-mar.nl) meer over:

* meerdere heftige technieken van de Jinai krijgskunsten;

* de Beslissende slag doctrine;

* de Lege Plaatsen krijgsstijl;

* de betekenis van de titel Qu;

* de inhoud van het boek van de Qu .

 

 

Technische noot: luister dit verhaal bij voorkeur met een koptelefoon op, dan komen de subtiele geluidseffecten het beste tot hun recht.

De tovenaars Arriolus en Jan de Dobbelaar hebben het verhaal van Lin en Qu’Mar op magistrale wijze gevangen in deze podcast. Zij worden in onze wereld vertegenwoordigd door John Lopez  en Arrie ten Wolde van Geekstijl Media. Interesse in uw eigen podcast of nichemarketing? Neem contact met ze op, ze zullen u zeker graag verder helpen!

 

2 reacties op “#2 Het boek van de Qu deel 2 (audioverhaal)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.