Qu’Mars bezoek aan EFF Arcen (met veel foto’s)

23-9-2011

Op 17 en 18 september vond het festival Elf Fantasy Fair plaats, in het Limburgse Arcen. Dit festival is het kleine broertje van de EFF in april, maar ook deze locatie is prachtig, groot en fantasierijk.

Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin trad beide dagen twee keer op, met grotendeels vernieuwde cursussen zelfverdediging tegen horrormonsters en trainingen in de fantastische krijgskunsten van de Jinai. Hij deelde zijn trainingsarena met twee andere optredens: Rabenbanner (Duitse full contact zwaardvechters) en Desmumhnach (Belgische Keltenvechtgroep), beide erg leuk om te zien.

Qu’Mar sloeg zijn kamp op aan de rand van de Oriental Spheres, zoals het helemaal achteraan het terrein gelegen krijgsterrein heette, en richtte zijn kraam in met o.a. amuletten van Jinaigarh, QR-codes en stenen van het pad.

Tot ieders opluchting was het redelijk weer! En dat mag wel in de krant (zoals b.v. Een gerichte fluistering), want sinds de Elf Fantasy Fair in Haarzuilens heeft Qu’Mar enkel en alleen in regenachtige en koude omstandigheden opgetreden…

Vier optredens en vier keer een succes. Maar de laatste (op zondag van 17.00-17.45 uur) sprong er toch wel uit: veel deelnemers en heel veel publiek. Daar was Qu’Mar zeer content mee en trots op.

 

Hieronder alvast een paar impressies van de cursussen. In stukjes verschijnt het volledige fotoverslag (op de Qu’Mar Flickr pagina: inmiddels geheel online!) en zelfs een video met trainingsmomenten!

Zie en lees hier deel 2 en deel 3 van dit verslag.

 

 

2 reacties op “Qu’Mars bezoek aan EFF Arcen (met veel foto’s)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.