Qu’Mars bezoek aan EFF Arcen (deel 3: de hele zondag)

25-9-11

Het is inmiddels precies een week geleden: de laatste dag van de EFF. Tijdens de Elf Fantasy Fair in Arcen op 17 en 18 september trad krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin beide dagen twee keer op. Zijn workshops bestonden uit grotendeels vernieuwde cursussen zelfverdediging tegen horrormonsters en trainingen in de fantastische krijgskunsten van de Jinai.

De zondag was voor zowel nieuwelingen als veteranen interessant. De twee hoofdbandhouders die in onze wereld rondliepen op dat moment (Masser Vu-jin van de Vuurmarck en Godfried van de Forten) waren aanwezig en aan het eind van de dag werd Tes Sa-jin de derde hoofdbandhouder, ook in de Vuurmarck karavaan. Het is hoog tijd dat er ook een beoefenaar van de Lege Plaatsen krijgsstijl zijn of haar vijfde aantekening haalt!

De laatste training van de dag was het meest succesvol, met veel deelnemers en veel publiek. De twee hoofdbandhouders assisteerden krijgsmeester Qu’Mar met de traditionele anti-draken beentechniek, waarna gezamenlijk afgesloten werd. Een zeer succesvol weekend!

Bekijk hier de foto’s van de hele Elf Fantasy Fair (zondag onderaan) en hieronder een impressie van de derde en vierde training en de promotie van Tes!

En lees en bekijk hier deel 1 en deel 2 van dit verslag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.