De amulet van Jinaigarh verkrijgbaar in Arcen (EFF)

14-9-2011

Tijdens de Elf Fantasy Fair in Arcen neemt krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin een verzameling amuletten van Jinaigarh mee. Dit zijn rechthoekige hangers, gesneden uit maancederhout en gemerkt door de krijgsmeester persoonlijk. Elk amulet bevat een aantal pagina’s uit het boek De brandende krijger (een unieke voorpublicatie), de audio- en de nieuw opgemaakte tekstversie van het verhaal Het boek van de Qu, een monsterbeschrijving van de halfmeisel (die overigens ook voorkomt in het fragment uit De brandende krijger) en vier Jinai krijgstechnieken, waarvan ‘De af-dekking van het Boze Oog’ (karavaan der Forten) nog niet eerder verschenen is.

Hieronder een amulet van Jinaigarh om de nek van de krijgsmeester.

Technische noot: in Onze wereld manifesteert het Amulet van Jinaigarh zich als USB stick van hout aan een koord, dat om de hals gedragen kan worden. De USB stick heeft een capaciteit van 60 MB en kost maar 5 euro.

Eén reactie op “De amulet van Jinaigarh verkrijgbaar in Arcen (EFF)”

  1. […] het helemaal achteraan het terrein gelegen krijgsterrein heette, en richtte zijn kraam in met o.a. amuletten van Jinaigarh, QR-codes en stenen van het […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.