Krijgsmeester Qu’Mar komt naar Elfia!

13 maart 2014

Op 19 en 20 april is krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin aanwezig in het magische land Elfia. Hij slaat zijn kamp op aan de Medieval Road in Haarzuilens tijdens zaterdag en zondag. Hij geeft vier workshops Fantastische krijgskunsten (Jindonath) en tussendoor kun je met hem trainen, op de foto of gewoon een praatje maken. Zowel op zaterdag als zondag geeft hij de workshops om 13 en 16 uur. Dus zorg dat je er bij bent en bestel direct een kaartje!

Dit festival zal Qu’Mar speciale aandacht geven aan de bijzondere technieken van de drie hoofdstijlen die hij onderwijst: Vuurmarckkaravaan en de karavanen der Lege Plaatsen en Forten. Lees bijvoorbeeld meer over de Lege Plaatsen doctrine van de Beslissende slag in het verhaal Het boek van de Qu. In dit verhaal ontmoet je leerling Jinai Lin Ci-jin, die op onderzoek uitgaat in de fortwagen van de krijgsmeester en in een erg gevaarlijk avontuur verzeild raakt… Spannend én leerzaam voor de serieuze Jindonath beoefenaar.

Daarnaast zullen er – voor het eerst! – ook enkele technieken uit andere karavanen behandeld en geoefend worden! Binnenkort meer op deze website!

Heb je eerder een workshop gevolgd bij Qu’Mar? Neem dan je diploma mee.

Als je geïnteresseerd bent in de fantastische krijgskunsten en de werelden van Qu’Mar, lees daar dan veel meer over op deze website. Onder de kop ‘Geschriften‘ vind je informatie over het boek De brandende krijger en de vele verhalen die al (gratis!) te lezen zijn. Onder ‘Qu’Mar‘ lees je meer over de krijgsmeester, onder ‘Werelden‘ kun je op ontdekkingsreis door een aantal van de vele fantastische werelden waar Qu’Mar door trekt en onder ‘Karavanen‘ kun je kennis maken met de verschillende krijgsstijlen van de Jinai.

Volg Qu’Mar ook op Facebook en Twitter en bekijk verschillende actie video’s op YouTube!

Elfia, oftewel de Elf Fantasy Fair is het grootste fantasy festival van Europa, met in vorige jaren 25.000 bezoekers gedurende het weekend. Zorg dat je er bij bent, het is een supergezellig, mooi vormgegeven festijn, waar je je ogen uitkijkt en waar je enorm veel kunt doen. En al kom je alleen voor Qu’Mar, ook dan is het kaartje al meer dan de moeite waard!
Dit jaar is er maandag nóg een dag Elfia, maar helaas kan Qu’Mar dan niet aanwezig zijn in verband met verplichtingen in de verre wereld Varhaj.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.