Elf Fantasy Fair Arcen: 15 en 16 september

3-9-2012

Het is alweer bijna zover: de Elf Fantasy Fair in Arcen! Op 15 en 16 september gaat dit spektakel weer los. Het thema van deze editie is Mummies & Pharaohs en borduurt verder op de Fair in Haarzuilens eerder dit jaar. Lees HIER een verslag van de optredens van krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin in april. Tijdens de EFF in Arcen is Qu’Mar ook weer van de partij. Hij geeft vier workshops fantastische krijgskunsten en zelfverdediging tegen mummies en monsters. De workshops zijn een combinatie van fantasyverhaal, échte krijgstechnieken (zoals schoppen en slagen die op vechtsportkussens geoefend worden) en de fantastische moves van Jindonath, de krijgskunst van het Jinai volk van Qu’Mar Ti-jin.

Volg één workshop en je ontvangt een diploma en een koord van de karavaan. Als je er vijf hebt gevolgd, krijg je een hoofdband in de kleur van de karavaan waarin je traint. En bij vijftien workshops word je benoemd tot Si en word je opgenomen in het Jinai krijgersvolk.

Het gehele programma van de Fair kun je HIER bekijken, maar voor de duidelijkheid hier onder ook even tijden en plaats van Qu’Mars optredens:

Vampire Stage (onder A op de kaart)

Zaterdag

14.00-14.30 uur

17.00-17.30 uur

Zondag

11.30-12.00 uur

17.30-18.00 uur

Daarnaast heeft Qu’Mar een eigen stand vlak bij het Vampire Stage, waar je hem kunt opzoeken, krijgshoudingfoto’s kunt maken, mini-workshops kunt aanvragen, vechtfilmpjes kunt opnemen of specifieke probleemmonsters met hem kunt bespreken. Qu’Mar geeft graag les en is meestal wel in voor een sparringssessie, dus schroom niet om hem te vragen!

Tot op de Elf Fantasy Fair in Arcen. Het wordt weer supergaaf!

 

Eén reactie op “Elf Fantasy Fair Arcen: 15 en 16 september”

  1. Renee schreef:

    Ik zal er bij zijn, dankjewel voor de informatie!
    Het heeft me echt geholpen 🙂 xx

    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.