Aankondiging Jinai krijgskunst workshops op Elf Fantasy Fair website

18-1-2012

Het thema van de Elf Fantasy Fair op 21 en 22 april a.s. is Gods & Pharaohs. Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin is gevraagd om in dat kader zelfverdedigingscursussen tegen Oud Egyptische magie te geven. Hij is zich al druk aan het voorbereiden, onder andere door het uittesten van bijna vergeten Jinai technieken en groepstactieken. Lees er meer over op de Workshoppagina van de EFF website en een eerdere aankondiging.

De Elf Fantasy Fair wordt georganiseerd in het midden van het land bij kasteel de Haar in Haarzuilens (bij Utrecht). Afgelopen jaar was dit evenement een doorslaand succes voor Qu’Mar en is er de basis gelegd voor de Jinai krijgskunsten in Onze Wereld. Inmiddels zijn er al vier hoofdbanddragers en de verwachting is dat dat aantal tijdens de Elf Fantasy Fair flink zal toenemen! En het zou geweldig zijn als alle hoofdbandhouders tegelijkertijd met krijgsmeester Qu’Mar op de foto zouden gaan!

Tijdens het winterkamp van Fantasy4All zijn al een aantal technieken voor de EFF uitgeprobeerd (voor twee of drie persoons gevechtseenheden, ook op film), maar de Gods & Pharaohs workshop zal veel verdergaan! Het wordt weer een gave serie workshops!

Houd deze website in de gaten, ‘like’ de Qu’Mar Facebook pagina, word lid van de Qu’Mar Hyves pagina en kijk regelmatig op de EFF workshop pagina om op de hoogte te blijven.

Jin Char Yu en tot op de Elf Fantasy Fair!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.