Qu’Mar naar de Elf Fantasy Fair Haarzuilens 2012

16-11-2011

Net als in 2009 en 2011 komt krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin in 2012 naar de Elf Fantasy Fair in Haarzuilens. Op 21 en 22 april 2012 geeft hij trainingen in de fantastische Jinai krijgskunsten.

Stefan Struik, de Pharao van de Elf Fantasy Fair, heeft Qu’Mar gevraagd om tijdens deze fair speciale aandacht te geven aan verdediging tegen Oud Egyptische magie. Denk daarbij aan mummies, scarabeeën, krijgers met wolvenkoppen en raadsels fluisterende woestijnleeuwen met mensenhoofden.

Qu’Mar is inmiddels begonnen met zijn studie naar deze inmiddels zeldzame wezens, die tijdens deze Elf Fantasy Fair met het thema Gods & Pharaos, weer tot leven zullen komen.

Meerdere nieuwe technieken zullen aangeboden worden, er is weer gelegenheid voor stoere actiefoto’s en het opnemen van vechtscenes. Daarnaast zullen in april de eerste twee zelfverdedigingsgidsjes aangeboden worden: handzame boekjes met technieken, monsterbeschrijvingen en achtergrondverhalen bij de werelden van de Jinai.

De verwachting is dat tijdens deze Elf Fantasy Fair de eerste Jinai krijgers uit Onze Wereld de titel Si (bij vijftien aantekeningen op het diploma) zullen verwerven, naast een groter aantal dat zich bij de hoofdbandhouders (vijf aantekeningen) zal voegen.

Houdt intussen de ogen open voor dit soort wezens:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.