Qu’Mar bij Taekwon-Do school Mu Ssang

5-9-2012

Op 26 september gaat Qu’Mar naar Zwolle, om twee lessen te geven bij Taekwon-Do school Mu Ssang. Boosabum Kenneth Sewbalak en Gretha Breunis hebben hem uitgenodigd om de leerlingen van Mu Ssang een introductie in de fantastische krijgskunsten te geven. Daarnaast is iedereen die kennis wil maken met Jindonath of ITF Taekwon-Do van harte welkom aan de Zwarteweg 120 in Zwolle Zuid. De jeugdtraining is van 18.30 tot 19.30 en de volwassenen komen van 19.30 tot 20.30 uur aan de beurt. Deelname kost 5 euro, maar je Jindonath diploma (dat je krijgt na Qu’Mars workshop) geldt als vrijkaartje voor twee proeflessen Taekwon-Do bij Mu Ssang.

Qu’Mar zal vertellen over zijn krijgskunst, zijn wereld en de gevaren daarvan. Daarna zal hij verschillende moves, schoppen, sprongen en teamtechnieken demonstreren en aanleren. Daarbij zijn, net als bij Taekwon-Do, de grondbeginselen van de krijgskunst van belang, zoals bijvoorbeeld respect, doorzettingsvermogen en gefocuste inzet.

Om een idee te krijgen hoe een Jindonath workshop voor vechtsportscholen gaat, lees de verslagen van Qu’Mars bezoek aan Ki Sport begin dit jaar: Qu’Mars verslag en dat van sabum Harry van Schaik.

Kortom: woon je in Zwolle, kom dan een workshop meedoen bij Mu Ssang in Zwolle Zuid!

Bekijk de mooie poster (gemaakt door Dirdjen Lewerissa) hieronder of download hem in groot pdf formaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.