Nieuw verhaal en nieuwe stappen op het pad

Deel drie van Het pad van de Qu is verschenen op Geekstijl.

Lin Ci-jin klimt door het duister en vindt meer dan ze verwacht had. Kan ze Siu helpen en ontsnappen uit de duisternis van de nieuwe wereld?

Binnenkort volgen de laatste twee verhalen in deze serie. Intussen is Qu’Mar nieuwe bezoeken aan onze wereld aan het voorbereiden. In juli en oktober komt hij in elk geval lesgeven. Op 31 juli treedt hij op als de lijfwacht van Freule Lindenhorst, tijdens Fantasia Fest De Lindenhorst in Meppel, waar hij ook een cursus zelfverdediging tegen fantasywezens zal geven. Op 12 oktober geeft hij bij ForumImages in Groningen meerdere cursussen aan de bezoekers van het kinderboekenbal.

Op elk van die gelegenheden krijgen de nieuwe deelnemers een diploma, een karavaankoord en een steen van het pad. Veteranen van eerdere cursussen kunnen nieuwe stappen op het pad zetten en misschien zelfs wel een volgende graad halen! Wie komt zijn of haar hoofdband verdienen? Antraciet voor de Karavaan der Forten, blauw voor de Karavaan der Lege Plaatsen of rood voor de Vuurmarck Karavaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.