Het programma van de Elf Fantasy Fair Arcen!

8-9-2011

Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin geeft gedurende het weekend van 17 en 18 september vier workshops zelfverdediging tegen fantasywezens. Dit is het officiele programma:

Zaterdag: 12.30-13.15 uur en 16.00-16.45 uur

Zondag: 13.30-14.15 uur en 17.00-17.45 uur

Deze cursussen worden gegeven op de Oriental Spheres, een mooie, centrale locatie (nr. 15 op de kaart). Hier treft u het complete programma van het evenement aan: Programma EFF Arcen

Naast de reguliere workshops geeft Qu’Mar ook een training voor al die mensen en wezens die al eens eerder een van zijn workshops hebben bezocht. Kom met je diploma langs om je op te geven voor die workshop met nieuwe, gave en spectaculaire technieken!

Het thema van de EFF in Arcen maakt Qu’Mars aanwezigheid meer dan actueel. Want stel dat die zombies en vampiers toch kwaadaardig blijken, ondanks de toezeggingen van koning Vladimulder? Juist: dan wil je wel een zelfverdedigingcursus tegen horrormonsters achter de kiezen hebben.

 

Verschillende cursussen

Daarom behandelt Qu’Mar tijdens de eerste training van elke dag het verdedigen tegen ondoden, zoals zombies, skeletten, weerwolven, liches en vampieren. Natuurlijk zijn de cursussen ook open voor goedwillende en vredelievende vampiers en andere duistere wezens.

In de tweede cursus onderwijst krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin krachtige technieken en tactieken tegen allerlei fantasywezens. Verzoekjes zijn mogelijk: krijgsmeester@qu-mar.nl

Tussen de bedrijven door is het mogelijk om vechtscènes op te nemen   en op de foto te gaan met de krijgsmeester.

 

 

Voor mensen en wezens die eerder een cursus bij Qu’Mar gevolgd hebben, wordt er een speciale gevorderden training georganiseerd. Kom naar zijn kraam om je op te geven!

Je kunt meedoen zoals je gekomen bent, in kostuum of in je dagelijkse kloffie. Voor eenieder zijn er oefeningen en technieken om monsters te verslaan!

 

Toon je moed en verdien je band!
Iedereen die meedoet aan één of meer van de cursussen Zelfverdediging tegen fantasywezens & horrormonsters krijgt de gelegenheid om toegelaten te worden tot één van de vechtstijlen van de karavanen van Qu’Mars volk. Ontdek of je thuishoort in de heroïsche Vuurmarck karavaan. Of ben je meer op je plaats bij de geheimzinnige karavaan der Lege Plaatsen? Of maakt jouw standvastige houding je uitermate geschikt om de verdedigende vechtkunst van de karavaan der Forten te beheersen? Meld je na de cursus bij de krijgsmeester en krijg je eerste diploma in de fantastische krijgskunst uitgereikt.

En als je al een diploma hebt: neem het mee en verdien nieuwe aantekeningen en misschien wel de hoofdband die bij je karavaan hoort! Er zijn tot nu toe twee hoofdbandhouders, Qu’Mar rekent er op dat dat er na de EFF Arcen een flink aantal meer zijn!

 

De werelden van Qu’Mar

Om alvast in de stemming te komen luister het audioverhaal Het boek van de Qu.  Dit verhaal gaat over een leerlinge van Qu’Mar die zijn fortwagen binnensluipt, met alle gevolgen van dien.

Het verhaal heeft drie delen, die inmiddels allemaal gepubliceerd zijn. Je kunt ze ook gratis via iTunes downloaden en beluisteren.

 

Hieronder tref je grotere versies van de kaart van Arcen en het programma van zaterdag en zondag aan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.