Zes keer Jindonath training bij Games’N’Stuff zomerkamp

14-8-2012

Op 11 augustus heeft krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin zes trainingen gegeven. Tijdens het Games’N’Stuff zomerkamp in De Wolfskuil in Ommen was de krijgsmeester aanwezig om workshops ongewapende krijgskunst te geven. De deelnemers rouleerden in drie rondes door vier keuze-workshops. De andere keuzes waren cursussen roleplaying, make-up (tot ork of zombie of het aanbrengen van afschuwelijke verwondingen) en maliënvlechten. Qu’Mar had gedurende de dag in totaal zo’n 70 deelnemers, dus gemiddeld zo’n 12 leerlingen per workshop. Meerdere aspirant-krijgers volgden twee cursussen.

Elke workshop was anders, niet alleen omdat per workshop een andere karavaanstijl geoefend werd, maar ook omdat elke keer andere technieken aangeleerd werden. Alleen de vliegende schop-stoot kwam vaker terug, gewoon omdat die zo gaaf is om te doen!

Qu’Mar nodigt alle deelnemers van het kamp (en alle andere geïnteresseerden natuurlijk ook) van harte uit om ook tijdens de Elf Fantasy Fair in Arcen (15 en 16 september) workshops te komen volgen, met kans op het behalen van een hoofdband!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.