Qu’Mar naar FantasiaFest de Lindenhorst

18-12-2011

Net als afgelopen jaar zal Qu’Mar aanwezig zijn op FantasiaFest de Lindenhorst in Meppel. Anders dan vorig jaar zijn er tot nu toe geen geruchten over duistere wezens die het Festijn willen verstoren. Hopelijk kan Qu’Mar ontspannen zijn workshops geven, zonder dat hij als lijfwacht van de Freule van Lindenhorst hoeft op te treden. En nee, duistere wezens, vat dit niet als uitdaging op!

FantasiaFest wordt in 2012 op 28 en 29 juli gehouden op het landgoed de Lindenhorst in Meppel. Een prachtige locatie in lommerrijke omgeving. Kleiner van opzet (bewust) dan Elf of Castlefest, maar daarom niet minder leuk. Organisator Tom den Hartog en zijn enthousiaste team gaan er ongetwijfeld weer een superevenement van maken.

In 2011 was Qu’Mar enkel op zondag aanwezig, dit jaar is hij er beide dagen. Over het programma en de workshops wordt in de loop van de tijd meer bekend gemaakt.

De samenwerking met de Larp groep in Zwolle (die ook in Meppel optreedt) tijdens Fanatic was uitstekend, dus dat wordt ook weer gaaf in Meppel.

Hier kun je meer lezen over Qu’Mars aanwezigheid op FFL 2011 en wat er gebeurde tijdens en na de door Qu’Mar verijdelde aanslag op de Freule.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.