Hachelijk avontuur bij de Lindenhorst

31-7-2011

Zoals gevreesd hebben de duistere machten vandaag geprobeerd de Freule Lindenhorst te doden.

Daartoe hadden zij een Zuster van Stilte op pad gestuurd.

Yen Shinoda heeft vandaag een aanslag gepleegd op de Freule Lindenhorst, tijdens FantasiaFest. Zij deed haar poging na een speciale paardenshow voor de Freule, die opgeluisterd werd met zwaardgevechten, vuurspuwen en een charge van de garde van Lindenhorst. Terwijl de Freule haar dankwoorden uitsprak, stapte de Zuster van Stilte uit het publiek…

Gelukkig was Qu’Mar Ti-jin aanwezig als de lijfwacht van de Freule. Hij heeft de aanslag weten te verijdelen, na een heftig gevecht. De huurmoordenares gebruikte een donderbus (die niet werkte door het magische gehalte van het Festijn), een zwaard, twee tonfa’s en uiteindelijk haar brute vechtkunsten. Qu’Mar stelde daar de ongewapende krijgskunsten van de Jinai tegenover. Met hulp van één van de hofdames van de Freule (die Yen Shinoda op een onbewaakt moment een klap op het achterhoofd gaf), wist Qu’Mar de Zuster te stoppen. Yen Shinoda is verslagen en in ketenen afgevoerd.

Voor de bewijsvoering zijn beelden en video zeer gewenst, teneinde ook het recht zege te laten vieren. Stuur uw foto’s en films naar: krijgsmeester@qu-mar.nl!

 

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.