Qu’Mar en Florisimo zijn Fanatiek

15-12-2011

Tijdens het Qu’Mar optreden op de Fanatic in Zwolle zijn er vele gave foto’s gemaakt voor een greenscreen. Een aantal daarvan waren al te zien op deze website. Nu is het de beurt aan een bewerking door digimagiër Remco Nieboer. Hij heeft Qu’Mar en Florisimo in zijn eigen stijl omgetoverd tot gebroederlijke strijders tegen het kwaad.

Waar wijst Qu’Mar naartoe? Waarom trekt Florisimo zo’n vies gezicht? Moeten ze het opnemen tegen een draak? Een horde hagedismannen? Een Spinmeisel? Of een slechte grap?

Florisimo is een nar met speciale vaardigheden op het gebied van vuurvreten en jongleren. Qu’Mar kwam hem op de Fanatic beurs van Games’N’Stuff tegen, waar Florisimo zijn kunsten vertoonde en Qu’Mar zijn workshops gaf.

Remco Nieboer heeft hun foto omgezet in een illustratie uit De boeken van de Qu. Daar horen ongetwijfeld spannende verhalen en ingewikkelde krijgstechnieken bij.

Inmiddels zijn er meerdere delen van De boeken van de Qu in voorbereiding, bestaande uit een verhaal, monster- en vijandbeschrijvingen van de wezens in het verhaal, technieken en oefenvormen en een audiovertelling. Op de Elf Fantasy Fair in Haarzuilens (21 en 22 april 2012) zullen de eerste twee Boeken van de Qu verkrijgbaar zijn, compleet met bijbehorende artefacten (waarschijnlijk een amulet en een sleutel).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.