Nog maar een paar dagen tot Elf Fantasy Fair Arcen!

Op 14 en 15 september is het weer zo ver: de Elf Fantasy Fair in Arcen! Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin vertrekt voor de zevende keer naar Elfia en zal daar weer meerdere workshops geven op beide dagen. Hij slaat zijn kamp op in de Water Garden (nummer 4 op de kaart, zie onder), waar hij ook zijn lessen zal geven. Op de EFF website en in de Elfia App staan als optreedtijden 10.30 uur en 18.30 uur, maar dat zijn niet de ├ęchte tijden. Waarschijnlijk zullen de grote workshops om 13.00 en 15.30 uur gegeven worden, maar dat kan nog wat schuiven. Kom naar Qu’Mars stand om de actuele tijden te ontdekken.

Deze Fair zal Qu’Mar weer een heel aantal wezens, technieken en specifieke karavaanstijlen behandelen. Kijk ter voorbereiding alvast even op de karavanenpagina, waar heel veel uitleg over Jindonath, de krijgskunst van de Jinai, te vinden is.

Als je eerder meegedaan hebt, vergeet dan niet je diploma mee te nemen! Bij vijf aantekeningen krijg je de hoofdband van je karavaan uitgereikt en bij vijftien krijg je zelfs een rang (Si) en Jinai-naam! Op deze pagina zie je een overzicht van alle hoofdbandhouders, Si’s en Qu’s in onze wereld.

Tot 14 en 15 september in Elfia!

Qu’Mars kamp bevindt zich in de Water Garden, nummer 4 op de kaart.

 

Qu’Mars schoptechnieken tijdens Elf Fantasy Fair Haarzuilens 2013

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.