Meer foto’s en impressies van Fanatic

7-12-2011

Zoals beloofd hierbij de foto’s van de tweede en derde training die Qu’Mar gaf tijdens Fanatic in Zwolle + een eerste impressie van de greenscreen foto’s. Er gaan zelfs twee digitovenaars mee aan de slag, dus dat wordt extra gaaf! De aankomende tijd kun je hier regelmatig een nieuwe betoverde foto verwachten, dus kom regelmatig terug!

Lees hier over de eerste training tijdens Fanatic (de klassieke cursus Zelfverdediging tegen fantasywezens) en bekijk de foto’s. Er waren drie veteranen van eerdere Qu’Mar cursussen en daarnaast zaten er nog meer echte talenten tussen de deelnemers.

Bij dezen wil Qu’Mar speciaal Jonathan Svirsky en Lisette Wielink van Games’N’Stuff bedanken voor de erg leuke en succesvolle dag en het mooie stukje op de GNS site.

Tijdens de tweede training ging Qu’Mar in op aanvallers die zwaarden gebruiken, bijlen, hamers of ander wapentuig. Dat kunnen orks zijn, zwijnenruiters, hagedismannen, duistere ridders of zelfs demonen. Deze les ging dus niet uit van het wezen, maar van zijn favoriete wapen. Ontwijken, blokken en terugslaan was het devies.

Voor het derde optreden werd een greenscreen gespannen, waarvoor geposeerd kon worden. Meerdere leden van de Larp groep werden overgehaald tot een mooie scene. Verder waren er een aantal dappere deelnemers die wel op de foto wilden met de krijgsmeester. Binnenkort dus hier de bewerkte foto’s. Zie onder een aantal onbewerkte versies.

Tijdens de derde training reisde de groep naar de vurige wereld van de Ravanademonen. De Ravana zijn veelarmige wezens, die daarmee snel achter elkaar een heleboel aanvallen kunnen uitvoeren. De training was een feest voor aanhangers van de karavaan der Forten. Geen wonder dan ook dat aan het einde van deze sessie een tweede hoofdbandhouder in de Fortendiscipline benoemd kon worden: Kee Sjan-jin. Nu ontbreekt enkel nog een hoofdbandhouder in de karavaan der Lege Plaatsen … Wie pakt die handschoen op?

Hieronder nog een aantal impressies van de trainingen en nog wat ‘groene’ versies van de fantastische vechtscenes!

Dekking!

Ontwijken!

Ontwijken en terugslaan!

Qu’Mar en de elfenkrijger

Qu’Mar en Florisimo zien een draak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.