Fantastyval: 14 en 15 juli! Be there!

11-7-2012

Aanstaand weekend is het weer zover: Fantastyval! Dit leuke en sfeervolle fantasyfestival wordt gehouden in Wouwse Plantage bij Roosendaal. De weergoden zijn weerbarstig, maar dat zal krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin niet weerhouden van het geven van drie workshops. Op zaterdag 14 juli geeft hij een workshop zelfverdediging tegen sprookjesmonsters en op zondag 15 juli zijn Grimmige wezens en Noordse monsters aan de beurt.

Download HIER het online programmaboekje en bekijk de plattegrond hieronder. Kom Qu’Mar opzoeken bij zijn kraam tegenover de Arena en schrijf je in voor één of meer van de workshops. Als je al eens een workshop bij de krijgsmeester gevolgd hebt, vergeet dan niet je diploma mee te nemen! Elke training levert een aantekening op. Bij de vijfde workshop wordt de deelnemer bevorderd tot hoofdbandhouder en bij vijftien zelfs tot lid van het Jinai krijgersvolk! Bekijk HIER een aantal foto’s van Qu’Mars workshops tijdens Fantastyval 2011.

Qu’Mars schrijver, Martijn Lindeboom, is ook aanwezig. Hij is juryvoorzitter voor de door Fantastyval georganiseerde Grimmige Schrijfwedstrijd (er werden maarliefst 115 Grimmige sprookjes ingezonden!). Hij presenteert de prijsuitreiking daarvan op zaterdag 14 juli om 11 uur in het Boomcafé (in Bloemrijk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.