Fantastyval: 13 en 14 juli workshops Fantastische krijgskunsten

14-6-2013

Op 13 en 14 juli komt krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin weer naar Onze Wereld, namelijk Wouwse Plantage (bij Roosendaal). Hij zal beide dagen van Fantastyval aanwezig zijn en workshops geven. Dit keer komt hij vertellen over zijn vele fantastische reizen en wat voor wezens hij daar allemaal ontmoette. Maar vooral leert hij je hoe je je kunt verweren tegen de kwaadaardige monsters en booswichten die het onderweg op jou en je reisgezelschap hebben voorzien.

Qu’Mar behandelt naast de bekende trollen, tovenaars en weerwolven ook de meer exotische wezens, zoals de Spinmeisel, de draak en de balrog. Ook is het mogelijk om van te voren een ‘monsterlijk verzoek’ te doen, dan behandelt de krijgsmeester het wezen van jouw keuze tijdens de workshop.

Inschrijven voor de workshops kan bij de kraam van de krijgsmeester op het Fantastyvalterrein, of door een mail te sturen aan de schrijver van de krijgsmeester, Martijn Lindeboom. Die zorgt dan dat Qu’Mar weet dat je komt. Om mee te doen, moet je wel een kaartje voor Fantastyval hebben. Dat kun je HIER bestellen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.