Elke week een nieuwe Jinai techniek!

Vanaf nu verschijnt er elke week een nieuwe Jinai techniek op deze site. Elke techniek wordt door krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin uitgelegd en geïllustreerd met foto’s, tekeningen en filmpjes.

In het hoofdstuk Karavanen van deze website tref je al een aantal basisbeginselen en -technieken aan. Die worden nu verder aangevuld (met technieken die alle karavanen gebruiken) en per karavaan worden er specialistische bewegingen, tactieken en zelfs communicatiemethoden besproken.

Als eerste is de Karavaan der Lege Plaatsen aan de beurt. Vanaf vandaag online: Het wijken voor de donderslag. Dit is een effectieve beweging die zeer goed werkt tegen magiërs. Oefenen dus, Lege Plaatsen Jinai!

Ben je lid van een andere karavaan? Niet getreurd, binnenkort volgen er ook meer algemene technieken (zoals o.a. Het breken der fortificaties en Het vellen met de palm), echte Forten houdingen (zoals de Medusa krijgshouding en de Eeuwige blokkenserie) en spectaculaire Vuurmarck moves (zoals de Stap in de lucht technieken en De vliegende verwoester).

En de bewegingen van een andere karavaan oefenen is natuurlijk ook niet verkeerd!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.