Een prachtig Fantastyval!

15-7-13

Afgelopen weekend (13 en 14 juli) was krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin aanwezig tijdens het fantasyfestival Fantastyval. Het was prachtig weer, er was veel publiek en er heerste een uitstekende stemming. Een heerlijk festival dus. Maar er moesten ook monsters, snoodaards en vijanden verslagen worden natuurlijk! Op zaterdag gaf Qu’Mar een workshop orks en trollen verslaan, compleet met de spectaculaire Test der Granieten Schedels. Alle deelnemers kregen de kans om hun techniek te meten met een breekplank. De verpulverende hamerslag was de techniek en alle dertig krijgers knalden de plank(en) doormidden! Erg spectaculair. Bekijk alle foto’s van deze cursus op de Facebookpagina van de krijgsmeester (en geef hem ook een like, als je er toch bent).

Op zondag stonden er twee workshops op het programma: om 14 uur de traditionele Jinai basiscursus (in de vorm van een queeste naar het tovenaarskasteel, met uiteindelijk zelfs een confrontatie met de draak) en om 16.30 uur een speciale training waarin drie Jinai karavaanstijlen aan bod kwamen. Bij die laatste training werd ook weer de Test der Granieten Schedels uitgevoerd.

Er werd hard gewerkt door alle deelnemers en ondanks de hitte haalde iedereen zijn of haar diploma. En niet alleen dat, maar Pet Ter-jin en Dil Lon-jin haalden zelfs hun hoofdband, omdat ze beide voor de vijfde keer meededen! Heel goed gedaan mannen!

Qu’Mar heeft erg genoten van Fantastyval. Over twee weken is hij weer in onze wereld, dan op FantasiaFest De Lindenhorst in Meppel. En op 14 en 15 september is hij in Arcen tijdens de Elf Fantasy Fair!

Hieronder een aantal foto’s van Fantastyval. Op de Facebook pagina van Qu’Mar vind je er nog véél meer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.