Bijzondere promotie tijdens FantasiaFest

29-7-2012

Voor het eerst in Onze Wereld is er een krijger tot de rang van Si bevorderd! Dit is een mijlpaal in de fantastische krijgskunst Jindonath en een grote stap op het pad van de Qu. Tijdens FantasiaFest De Lindenhorst (in Schiphorst, bij Meppel) volgde Tessa haar vijftiende workshop bij krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin. Si’Tes Sa-jin, zoals ze vanaf nu heet, kreeg haar nieuwe diploma vandaag uitgereikt door de krijgsmeester. Niet alleen kan ze nu verder studeren in de Vuurmarck karavaan (op weg naar de rang Te), maar ze heeft ook een tweede discipline mogen kiezen. Si’Tes heeft ervoor gekozen om als extra karavaan die van Lege Plaatsen te gaan bestuderen. Vanaf vandaag draagt zij dus zowel de rode als de blauwe polsband én de rode hoofdband.

Gefeliciteerd Si’Tes!

Daarnaast waren er nog meer promoties: vier Vuurmarck hoofdbandhouders én een Forten hoofdbandhouder.Wou Ter-jin en Hes Ter-jin zijn bekend, maar willen de andere drie hun naam nog even doorgeven aan de krijgsmeester? De administratie van de diploma’s is enigszins in de war geraakt…

Binnenkort volgen er meer foto’s en een kort verslag over dit bijzonder leuke en geslaagde festijn bij het prachtige landhuis De Lindenhorst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.