Bedreiging van een sluipmoordenares

Qu’Mar Ti-jin is tijdens het Elfenfestijn in Onze Wereld op het spoor van een zwart en gemeen plan gekomen. Lees hier meer over de bedreigingen die jegens Freule Lindenhorst zijn geuit.

Tijdens het Elfenfestival zijn er al drie aanslagen op de Freule gepleegd. Die heeft Qu’Mar gelukkig af weten te slaan.

Inmiddels is duidelijk geworden dat de vijanden van de Freule het er niet bij laten zitten. De duistere machten hebben een huurmoordenaar ingeschakeld, waarvan alleen een slechte foto en een duistere video bekend zijn. Haar naam klinkt als Shi of Shin en zij is een sluipmoordenaar van de Zusters van Stilte, een hoogst gevaarlijke en bekwame orde van huurmoordenaressen. De aanval schijnt gepland te zijn tijdens FantasiaFest De Lindenhorst op 31 juli. Qu’Mar reist daar heen om te voorkomen dat de Freule iets overkomt.

Op internet is inmiddels een filmpje van de Zuster van Stilte opgedoken. Iemand dacht haar te herkennen als ene Shin, maar weet dat niet zeker. Inmiddels is uit het filmpje met de modernste techniek en magie een beeld gehaald:

Ook is duidelijk geworden dat deze Shi of Shin zich af en toe vertoont op internet in onze wereld. Waarschijnlijk Twitter of Facebook.
Wie helpt in de zoektocht naar deze Zuster van Stilte? Het is van levensbelang (vooral voor de Freule) dat ze gevonden en gestopt wordt. Echter: als u haar weet te vinden, onderneem dan zelf geen actie, maar waarschuw Qu’Mar, want ze is veel te gevaarlijk om zonder hulp van de krijgsmeester te benaderen!

Eén reactie op “Bedreiging van een sluipmoordenares”

  1. Krijgsmeester schreef:

    Yen Shinoda, de Zuster van Stilte, heeft vandaag een aanslag gepleegd op de Freule Lindenhorst, tijdens http://www.fantasiafest.nl Gelukkig was Qu’Mar Ti-jin aanwezig als de lijfwacht van de Freule. Hij heeft de aanslag weten te verijdelen. Yen Shinoda is verslagen en in ketenen afgevoerd.

    Voor de bewijsvoering zijn beelden en video zeer gewenst, teneinde ook het recht zege te laten vieren. Stuur uw foto’s en films naar: krijgsmeester@qu-mar.nl!

    Yen Shinoda wordt gestopt door Qu'Mar Ti-jin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.