Twee nieuwe bezoeken aan de realiteit

19-10-2011

Voor twee evenementen van Games’N’Stuff komt Qu’Mar Ti-jin naar onze wereld. De eerste over anderhalve maand: 3 december in Zwolle. Dan organiseert Games’N’Stuff de jaarlijkse Fanatic beurs, waar allerhande games gespeeld worden en waar Qu’Mar onder andere de LARPers zal onderwijzen in de fantastische krijgskunsten.

Daarnaast komt hij in augustus 2012 naar het zomerkamp van Games’N’Stuff.

Dus grijp je kans om je eerste stappen op het pad van de Qu te zetten, het diploma dat je al hebt te upgraden of zelf om een hoofdband te verdienen!

 

Daarvoor is Qu’Mar aanstaand weekend in Kortrijk voor zijn eerste optreden in BelgiĆ« en gaat Martijn Lindeboom naar de prijsuitreiking van de Fantasy Strijd Brugge schrijfwedstrijd. Dan wordt ook het boek Fantastisch Strijdtoneel 2 gepresenteerd, met daarin het eerste Qu’Mar verhaal dat in druk verschijnt. Het verhaal heet Cyaan onder een magenta maan en het gaat over de jonge Mar (voordat hij Qu werd), die een opdracht uitvoert om zijn doorzettingsvermogen en integriteit te bewijzen. Het verhaal speelt in de wereld Varhaj en er komt een halfmeisel in voor.

 

Binnenkort verkrijgbaar bij uitgeverij Books of Fantasy en (gesigneerd) via deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.