Twee missies om Elfia te redden!

14-4-2012

Het thema van de Elf Fantasy Fair (21 en 22 april in Haarzuilens) is Gods & Pharaohs. Veel van de symboliek en aankleding neigt naar het Oude Egypte. Er verschijnt zelfs een acht meter hoge piramide uit de woestijn van Sphinxen op het EFF terrein. Een moedige en spannende keuze van de organisatie. Stefan Struik en de andere Elfheren en -dames realiseerden zich al snel dat met zo’n thema ook gevaren opgeroepen worden. Daarom werd krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin benaderd om de bezoekers van de Elf te leren zich te verdedigen tegen Oud Egyptische magie.

Uiteraard stemde de Jinai meester daar direct mee in. De Elf Fantasy Fair is hem dierbaar, veel van zijn leerlingen heeft hij daar ontmoet en les gegeven. Hij geeft vier workshops Jindonath, de ongewapende krijgskunst van zijn volk.

Maar nu is gebleken dat de Elf serieus bedreigd wordt door één van de gevaarlijkste Farao’s ooit: Pah Nekh, de vervloekte.

Daarom organiseert Qu’Mar op beide dagen van de Elf Fantasy Fair een expeditie om de duistere Farao te verslaan. Er wordt vertrokken vanaf Elysium en door fantasie en fysieke krijgstechnieken wordt er een tocht door de woestijn ondernomen. De queeste voert de deelnemers naar de vervloekte piramide van de mummie-god Farao Pah Nekh.

Er moeten woeste woestijnkrijgers verslagen worden, aanvallen van scarabeeën afgeslagen en speciale Lege Plaatsen techniek toegepast om de waaksfinx te ontlopen… en dan beginnen de moeilijkheden pas echt!

Behalve los te beoefenen schoppen en slagen zullen er team-tactieken en -technieken geoefend worden en de hele groep samen zal proberen de Farao te verslaan!

Kom voor deze unieke workshops naar Elysium:

Zaterdag

11:15 – 12:00 Workshop: zelfverdediging tegen oud Egyptische magie | door krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin

15:15 – 16:00 Workshop:zelfverdediging tegen fantasywezens | door krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin

Zondag

13:15 – 14:00 Workshop: zelfverdediging tegen oud Egyptische magie | door krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin

15:45 – 16:30 Workshop: zelfverdediging tegen fantasywezens | door krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin

Tot over een week op de Elf Fantasy Fair!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.