Qu’Mar op Fantastyval

Aanstaand weekend is het alweer zo ver: Fantastyval opent zijn poorten!

Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin en zijn schrijver Martijn Lindeboom zullen aanwezig zijn in het Boomrijk, waar ook de roofvogels neergestreken zijn.

Meerdere keren per dag worden er groepsworkshops gegeven door Qu’Mar. Dit zijn actieve cursussen, waarbij verschillende verdedigende houdingen, ontwijkende bewegingen, maar ook vernietigende slagen en schoppen geleerd worden. Er worden orks, zombies, weerwolven, trollen, magiërs en vampiers verslagen! Het trainen gebeurt energiek en spannend, maar ook veilig en met veel humor.

De workshops vinden plaats:

op zaterdag 16 juli:
13.30 uur – workshop zelfverdediging tegen fantasywezens
17.30 uur – workshop zelfverdediging tegen Gothic- en horrormonsters

op zondag 17 juli:
12.30 uur – workshop zelfverdediging tegen fantasywezens
16.30 uur – workshop zelfverdediging tegen Gothic- en horrormonsters

Tussendoor bemant Martijn Lindeboom een stand, waar ook de diploma-uitreiking van elke workshop, de uitleg over Qu’Mars werelden en de aanstaande boeken plaatsvindt.

Qu’Mar daagt iedereen uit tot het opnemen van een fantasyvechtscene (zelf te choreograferen) of een gave fantasykrijgsfoto!

 

Kijk hier voor een kort filmpje van twee van Qu’Mars leerlingen, die zijn lessen toepassen als ze aangevallen worden door een nachtkrijger der Samarac

 

Kom dus allemaal naar Fantastyval. En als je eerder een workshop hebt gevolgd, neem je steen van het pad, je karavaankoord en zéker je diploma mee, want er zijn hogere graden te verdienen en fantastische nieuwe technieken te leren!

 

Mis het niet!

 

Qu’Mar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.