Manuscript De brandende krijger naar de uitgever!

6-3-2013

Schrijver Martijn Lindeboom heeft heel veel hulp gehad bij het herschrijven van het manuscript van De brandende krijger. O.a. fantasyauteurs Tais Teng en Christien Boomsma hebben het boek gelezen en van commentaar voorzien. De reacties van de proeflezers waren kritisch, maar vooral ook erg positief over de verhaallijn, de karakters en de schrijfstijl. Na een paar weken opnieuw herschrijven werd dinsdag 5 maart gekozen om het manuscript op te sturen aan de uitgever. Een enorm spannend moment!

Binnenkort spreken Martijn en de uitgever elkaar en dan wordt duidelijk hoe het verder zal gaan met het boek. Het zijn dus interessante tijden!

Krijgsmeester Qu’Mar vind het allemaal interessant, maar houdt zich niet erg bezig met het schrijfproces. Wel heeft hij goedkeuring gegeven om zijn avonturen op deze manier uit te werken. In april komt hij weer naar onze wereld om tijdens de Elf Fantasy Fair een nieuwe serie cursussen Zelfverdediging tegen monsters en nachtmerries te geven. Dit keer specialiseert hij in de wezens uit Middenaarde, de wereld waar de films The Hobbit en Lord of the Rings zich afspelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.